KÖPVILLKOR

PRISER
Samtliga priser är angivna inklusive moms.

BETALNING
Betalning sker mot faktura som följer med försändelsen.

VILLKOR VID FAKTURABETALNING
Du måste uppge personnummer eller organisationnummer för att som en ny kund få en kredit på 1.000 KR. Önskar du köpa för ett högre belopp, kontakts oss. Betalningsvillkor är 15 dagar från fakturadatum. Betalningspåminnelser debiteras med en lagstadgad avgift om 50 KR jämte ränta med diskonto +8%.

KREDITUPPLYSNING
ADMinut har rätten att ta kreditupplysning vid alla order.

LEVERANSSÄTT
Frakt tillkommer på angivna priser. Upp till 0,5 kg levereras som A-brev, 0,5-2 kg sänds med Postens vadderade kuvert med inrikes porto. 2 kg eller mer sänds som postpaket.

LEVERANSTID
Beställningar orderbekräftas alltid via e-post. Leveranstiden är normalt 2 arbetsdagar, om beställd vara inte är restnoterad.

FALSKA BESTÄLLNINGAR
Vi samarbetar med polisen och samtliga falska beställningar eller bedrägeriförsök polisanmäls. ADMinut lämnar all information till polisen för att vara behjälplig vid utredningen.

GARANTI OCH REKLAMATION
Om produkten inte fungerar på avsett sätt garanterar ADMinut utbyte till ny produkt. Du måste kontakta oss och få varan godkänd för reklamation innan den returneras. Det gäller inte om du uppgett felaktiga uppgifter om din DVD-spelare och vi därför har levererat DVD inspelad i fel format. Då står du för egen och vår returfrakt.

RETURRÄTT
Du har rätt att utan anledning ångra ditt inköp inom 8 dagar. Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett samt i obruten originalförpackning. Du står för returfrakten.

TRANSPORTSKADOR
Vi står för alla skador på varorna, som kan uppstå vid transport till kunder. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart anmäla detta till posten. Om dessa inte åtager sig skadeansvaret, skall du kontakta oss. Vid retur från kund till oss, står kunden för skador som kan uppstå under transporten.

Nästa sida